Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/edswebshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/edswebshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 8 Bern's All Season concept

Bern's All Season concept

Bern all season  skihelm concept
 

BERN is een jong merk uit de VS dat zich richt op multifunctionele sporthelmen. Je kent het merk mogelijk wel van Vancouver 2010 - regerend Olympisch kampioen snowboardcross Seth Wescott pakte het goud, beschermd door Bern.
Bern helmen zijn overigens niet enkel geschikt voor wintersporten, want door het uitwisselbaar voering systeem gebruik je dezelfde helm voor je winter- en zomersporten. Verwissel gewoon je wintervoering voor de bijgeleverde zomervoering. Je kunt je helm dus gebruiken voor de meest uiteenlopende (fun)sporten zoals: BMX, skateboarden, inline skaten, wakeboarden, kiteboarden, windsurfen, kayaken en vanzelfsprekend skiën en snowboarden. Of te wel ALL SEASON.

Een Bern helm is echter niet zo maar een helm! Behalve protectie bieden moet een helm er natuurlijk goed uitzien en passen bij je outfit.
Qua kleur en een gevarieerd aanbod van modellen voor zowel heren en dames als kinderen, onderscheidt Bern zich duidelijk van zijn concurrenten. Het is niet voor niks dat onze klanten (retailers) graag het exclusieve recht willen om dit merk te mogen verkopen! Dankzij Berns investeringen op het gebied van techniek hebben zij innovatieve en nieuwe oplossingen gevonden voor ook het model van hun helmen. Door het gebruik van de gepatenteerde zip-mould technologie, hebben Bern helmen een geringer volume zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Dit geringere volume komt het uiterlijk vertoon van de helm ten goede: de “egg look” is definitief verleden tijd!

Alle hard hat modellen maken gebruik van brock foam, een materiaal dat enkel door Bern toegepast mag worden. Brock foam heeft de eigenschap ademend te zijn - ook heel belangrijk! - en heeft daarnaast een herinneringsvermogen. Dit laatste houdt in het materiaal na impact terug gaat naar zijn oorspronkelijk geconstrueerde vorm en draagt bij aan een optimale fit.

 

velig betalen via iDEAL en paypal edswebshops op facebook volg edswebshops op Twitter Design door 21B Design
Eds Skihelmen © 2018