Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/edswebshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/edswebshops.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 8 Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat houdt laagste prijs garantie in?

Dit betekent dat u gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor een artikel. Mocht u, onder de hierna beschreven voorwaarden, na aankoop bij @edswebshops hetzelfde artikel elders toch goedkoper aantreffen dan krijgt u het verschil terug in de vorm van een @edswebshops cadeaubon.

Deze cadeaubon wordt u per e-mail verstuurd. Indien u aan alle voorwaarden heeft voldaan ontvangt u binnen twee weken een cadeaubon t.w.v. het prijsverschil van de twee identieke artikelen. Deze cadeaubon dient gebruikt te worden bij een aankoop bij @edswebshops en is 6 maanden geldig. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld.

Wat moet u doen?

Heeft u het bij ons gekochte product elders goedkoper gezien, dan dient u binnen 24 uur na bestellen per e-mail te melden dat het product ergens anders goedkoper is. In de e-mail dient u uw adresgegevens en ordernummer van uw bestelling te vermelden en de link van de pagina waar u het zelfde artikel goedkoper heeft gezien.

Wanneer geldt de laagste prijsgarantie NIET?

• Indien het product niet is aangeboden op een Nederlandse internetwinkel;
• Indien het gaat om een meerstuks aanbieding (bijv. 2 halen, 1 betalen);
• Als het product niet exact hetzelfde is (merk, model, jaar, type, kleur, maat, etc.);
• Als het product niet uit voorraad leverbaar is;
• Als het product is aangeboden door een webwinkel die niet officieel dealer is van betreffende merk.

 

Hoe meet in mijn maat?

Bij aankoop van een helm is de keuze van de juiste maat zeer belangrijk. Bepalend is de omtrek van het hoofd. Meet de hoofdomtrek direct boven de wenkbrauw. De maattabellen geven dan aan welke maat bij jou past. De maattabel tref je bij "bestellen" aan.

velig betalen via iDEAL en paypal edswebshops op facebook volg edswebshops op Twitter Design door 21B Design
Eds Skihelmen © 2018